Oliver Triendl

Tuskin voi kuvitella harvoin soitetuille teoksille omistautuneempaa muusikkoa kuin pianisti Oliver Triendl. Hänen väsymätön sitoutumisensa - lähinnä romanttiseen- ja nykymusiikkiin - näkyy yli 100 CD-äänityksessä.

Triendlin ohjelmiston laajuus on ainutlaatuinen. Siihen kuuluu noin 90 pianokonsertoa ja satoja kamarimusiikkikappaleita. Monissa tapauksissa hän oli ensimmäinen, joka esitteli nämä teokset lavalla tai tallensi ne levylle. Solistina Triendl on esiintynyt useiden tunnettujen orkestereiden kanssa. Näihin lukeutuvat mm. Bambergin ja Münchenin sinfoniat, Münchenin Radio-orkesteri, Berliinin radion sinfoniaorkesteri, NDR Radio Philharmonic, Gürzenichin orkesteri, Münchenin filharmonikot ja Saksan Radiofilharmonikot.

Innokas kamarimuusikko on konsertoinut lukuisien muusikoiden kanssa, kuten Christian Altenburger, Wolfgang Boettcher, Thomas Brandis, Eduard Brunner, Ana Chumachenko, David Geringas, Clemens Hagen, Frans Helmerson, Hervé Joulain, Isabelle van Keulen, Rainer Kussmaul, François Leleux, Lorin Maazel , Marie Luise Neunecker, Paul Meyer, Sabine ja Wolfgang Meyer.

Triendl on kotoisin Mallersdorfista Baijerista. Hän opiskeli Rainer Fuchsin, Karl-Heinz Diehlin, Eckart Beschin, Gerhard Oppitzin ja Oleg Maisenbergin johdolla ja hänet on palkittu monissa kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa. Triendl on konsertoinut menestyksekkäästi festivaaleilla ja monissa Euroopan suurimmissa musiikkikeskuksissa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Etelä-Afrikassa, Venäjällä sekä Aasiassa.

Konsertit

Tiistai

08.06 19:00

Naantalin Musiikkijuhlat op. 41

Naantalin kirkko

Keskiviikko

09.06 19:00

Kollegan kyydissä

Naantalin kirkko

Torstai

10.06 19:00

Ilta Mozartin seurassa

Naantalin kirkko

Lauantai

12.06 19:00

Katso pohjoista taivasta

Naantalin kirkko

Lauantai

12.06 16:00

Hampurilainen iltapäivä Rymättylässä

Rymättylän kirkko

Maanantai

14.06 15:00

Naantali Turussa

Sibelius-museo