Lasten Musiikkijuhlat 2021

Suosittu Naantalin Lasten Musiikkijuhlat järjestetään 10.-13.6.2021 nyt seitsemättä kertaa yhteistyössä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa.

Laulubussi matkustaa -konsertti

Laulubussi starttaa ja pyörät ne pyörivät koko päivän. Siina & Taikaradio -orkesteri kutsuu koko perheen bussiretkelle, jossa kaikki on mahdollista ja kaikki pääsevät mukaan yhteiseen lauluun ja leikkiin! Penkin alta voi löytyä salamatkustajia tai bussi voi viedä matkustajansa vaikka keskelle suurkaupunkia.

Voit myös joutua keskelle sammakoiden lystikästä hyppelyä. Taikaradio -orkesterin akustisen lämmin ja innostava musiikki ilahduttaa kuulijansa päivää niin tuttujen kuin uudempienkin laululeikkien sävelin! Tervetuloa kaikki mukaan yhteiseen ja iloiseen musiikkiseikkailuun!

Siina & Taikaradio -orkesteri:
Siina Hirvonen, laulu, laululeikitys ja viulu
Juha Yli-Knuuttila, kitara ja laulu
Jani Paulamäki, kitara ja laulu
Mikko Yli-Knuuttila, basso ja laulu
Juuso Ahlroos, rummut, perkussiot ja laulu

Kaj Chydenius ja Anna-Sofia Tuominen: Eläinten ystävä

Eläinaiheisia lauluja Kaj Chydeniuksen tapaan: Norsu, hirvi, jänis, poro, lehmä, vuohi, hirvi ja kärpänen ja mitä niitä kaikkia on. Eläinten ystävä on noin tunnin kestävä konsertti, jonka päähenkilöinä ovat eläimet.

​​​​​​​Heidän tarinoitaan kuullaan Kaj Chydeniuksen säveltäminä ja mm. Kirsi Kunnaksen, Eino Leinon, Aale Tynnin ja Aleksis Kiven kirjoittamina. Tarinoita tulkitsee viime keväänä Teatterikorkeakoulusta valmistunut turkulaislähtöinen näyttelijä Anna-Sofia Tuominen. Konsertti sopii niin lapsille kuin isovanhemmillekin ja sisältää lyhyen väliajan.

Anna-Sofia Tuominen, laulu
​​​​​​​Kaj Chydenius, piano

Lasten museopäivä

Naantalin museon Hiilolan pihassa on lapsille tarjolla paljon hauskaa tekemistä. Entisajan askareita ja nykypäivän askartelua, vanhanajan vaatteita ja kivaa tunnelmaa!

Maksuton

Suuri Lastenjuhla

Pelastakaa Lapset ry:n suuren suosion saanut puistojuhla jo seitsemättä kertaa. Leikkejä, laulua, keppihevosia, ilmapalloja, potrettimaalausta, pehmoeläinklinikka ja upea Aura Brass Band, joht. Petri Junna.

Maksuton