En Fi

Liput

Musiikkijuhlapaketit Naantalin Matkailusta

Naantali – itsenäisyyden juhlavuoden suosikkikohde

Tee Naantalin Musiikkijuhlien konserttimatkastasi alkukesän irtiotto arjesta ja anna meidän räätälöidä sinulle ja ystävillesi mieleen jäävä elämys. 

Aurinkoisen Naantalin viehätys syntyy idyllisestä vanhasta kaupungista, musiikista, meren läheisyydestä ja saaristosta. Kaupungin sydämenä sykkii kimalteleva merenpoukama veneineen, ympärillä vilkas kahvila- ja ravintolaelämä aurinkoterasseineen sekä putiikkien värikäs maailma. Kulttuuria ja tapahtumia on tarjolla koko perheelle keskikesällä joka päivä ja pastuskierrosten teemat vaihtuvat päivittäin.

100 vuotta ja 12 presidenttiä

Tervetuloa uutuuskierrokselle Kultarantaan
Puutarhan kukkaloiston lisäksi kierros antaa toisenlaisen kulttuurihistoriallisen katsauksen Suomen satavuotiseen historiaan. Lähtö Kultarannan portilta. Kierros suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

28.6.–9.8. keskiviikkoisin klo 13 Kultaranta
13 €/aikuiset, 5 €/lapset 4–14v.

Uusi opaskierros Naantalissa laulun ystäville

Tervetuloa eläytymään keskiajan birgittalaisnunnan tarinaan opastetulla kierroksella, joka johdattaa sinut ja ryhmäsi 1400-luvun luostarin tunnelmiin. Hiljennytään aistimaan luostarin kaikuja laulamalla oppaan johdolla samoja litur- gisia säveliä, jotka ovat sisarten laulamina soineet Naantalin luostarikirkon holveissa yli 500 vuotta sitten. Laulumatkalla syven- nytään tutkimustietoon nojautuen myös birgittalaisluostarin arkeen osana pientä, vastaperustettua Naantalin kaupunkia. Mutta miten keskiajan naisen elämänpol- ku johti luostariin ja millaisia merkityksiä liittyi siihen, kun hän sopeutui viettämään loppuelämänsä sen muurien suojassa?

Hinta 2017: alkaen 210 € /ryhmä.
Ohjelma kestää 1-1,5 tuntia ja se voidaan toteuttaa kirkon säännöllisten aukiolojen ulkopuo- lella.

Uusi kahvilakierros nyt myynnissä

Suomi on kahvittelun maailmanmesta- rimaa, niinpä Naantalissakin kysellään ahkerasti hyviä kahvipaikkoja. Uudella omatoimisella kahvilakierroksella pääsee kesäkautena tutustumaan Naantalin erilaisiin, persoonallisiin kahviloihin ja samalla maistelemaan paikallisia herkkuja. Osta kierros Naantalin Matkailusta ja räätälöi itsel- lesi kolmen kohteen kokonaisuus.

Hinta: 22 €


Naantalin Matkailun yhteystiedot

Visit Naantali
puh. 02 435 9800
info@visitnaantali.com
www.visitnaantali.com

Avoinna ympäri vuoden ma–pe 9–16:30, 5.6.–27.8.2017 ma–pe 9–18 ja la–su 10–16.