Vallis Gratiae -akatemia 6.-13.6.2020

Naantalin Musiikkijuhlien yhteydessä järjestetään korkeatasoinen musiikkikurssi viulun-, ja sellonsoiton opiskelijoille 6.-13.6.2020. Musiikkijuhlien taiteilijat opettavat akatemian yhteydessä myös mestariluokkia. Leiriläiset saavat osallistua maksutta Musiikkijuhlien konsertteihin ja kuunteluoppilaina mestarikursseille. Tänä vuonna leirille otetaan suomalaisia opiskelijoita.

Leirin hakuaika on 1.2.-30.4.2020. 
​​​​​​​

HUOM! Hakijoiden tulee toimittaa lyhyt videoklippi tai -linkki soitostaan ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen: minna.laukkanen@aaniraatali.fi

Vuonna 2020 leirillä opettavat:
VIULU: Mihaela Martin, Janne Malmivaara ja Seppo Tukiainen
SELLO: Hannu Kiiski, Arto Noras, Samuli Peltonen, Claudio Bohórquez (lyhyt kurssi) ja Frans Helmerson.
​​​​​​​Tarkemmat opiskelijakohtaiset opettajat ja aikataulut vahvistuvat viimeistään viikolla 20. ​​​​​​​

​​​​​​​Kurssimaksu

Kurssimaksu on 400 €. Kurssimaksu sisältää vähintään 5 x 45 min yksityistunnit, mahdollisuuden seurata vapaasti opetusta sekä vapaan pääsyn Musiikkijuhlien konsertteihin, jotka eivät ole loppuunmyytyjä. Lisäksi säestyspalvelut kuuluvat leirin kurssimaksuun.

Leirikonsertit

Vallis Gratiae -akatemian päätöskonsertti pe 12.6.2020 klo 15, Kristoffer-sali
Iltapäivämatinea kylpylässä tarkentuu leirin muiden aikataulujen vahvistuttua.
Kenelle sellot soivat -Musiikkijuhlien päätöskonsertti la 13.6.2020 klo 19 Naantalin kirkossa (koskee etukäteen ilmoitettuja sellistejä)

Majoitus ja ruokailu
​​​​​​​

Leirillä majoittuminen tapahtuu koulumajoituksessa, joka on hinnaltaan
​​​​​​​60 € / koko leiri. Yksittäiset yöt koulumajoituksessa maksavat 10 € / yö.  Naantalissa on tarjolla myös muita majoitusmahdollisuuksia.

Leiriruoka on maittavaa ja terveellistä kouluruokaa, joka valmistetaan koulun keittiössä. Leiriruokapakettiin kuuluu aamupala ja lounas. Päivän muista ruokailuista leiriläiset vastaavat omatoimisesti. Leiriruokailun hinta on 120 euroa koko leirin ajalta.

Koulumajoituksessa on mahdollisuus käyttää jääkaappia, kahvinkeitintä ja mikroa omien ruokien säilyttämiseen ja lämmittämiseen.

Yhteystiedot

Leirinjohtaja Minna Laukkanen 
p. 050-365 2823 / minna.laukkanen@aaniraatali.fi