Vallis Gratiae -akatemia 11.-18.6.2022

Naantalin Musiikkijuhlien yhteydessä järjestetään korkeatasoinen musiikkikurssi viulun-, alttoviulun ja sellonsoiton opiskelijoille. Musiikkijuhlien taiteilijat opettavat akatemian yhteydessä myös mestariluokkia. Leiriläiset saavat osallistua maksutta Musiikkijuhlien konsertteihin ja kuunteluoppilaina mestarikursseille.

Leiri on peruttu tältä vuodelta koronan takia, mutta järjestetään jälleen 11.-18.6.2022.

Vuoden 2022 opettajat ilmoitetaan sekä leirin ilmoittautumislomake avataan tällä sivulla myöhemmin.
​​​​​​​

HUOM! Hakijoiden tulee toimittaa lyhyt videoklippi tai -linkki soitostaan ennen
hakuajan päättymistä osoitteeseen: minna.laukkanen@aaniraatali.fi
​​​​​​​
​​​​​​​Kurssimaksu
Kurssimaksu on 400 €. Kurssimaksu sisältää vähintään 5 x 45 min yksityistunnit, mahdollisuuden seurata vapaasti opetusta sekä vapaan pääsyn Musiikkijuhlien konsertteihin, jotka eivät ole loppuunmyytyjä. Lisäksi säestyspalvelut kuuluvat leirin kurssimaksuun.

Leirikonsertit
Vallis Gratiae -akatemian päätöskonsertti pe 18.6.2021 klo 15, Kristoffer-sali. Iltapäivämatinea kylpylässä tarkentuu leirin muiden aikataulujen vahvistuttua. Kenelle sellot soivat -Musiikkijuhlien päätöskonsertti la 19.6.2021 klo 19 Naantalin kirkossa (koskee etukäteen ilmoitettuja sellistejä)

Majoitus ja ruokailu​​​​​​​
Leirillä majoittuminen tapahtuu koulumajoituksessa, joka on hinnaltaan​​​​​​​ 60 € / koko leiri. Yksittäiset yöt koulumajoituksessa maksavat 10 € / yö.  Naantalissa on tarjolla myös muita majoitusmahdollisuuksia. Leiriruoka on maittavaa ja terveellistä kouluruokaa, joka valmistetaan koulun keittiössä. Leiriruokapakettiin kuuluu aamupala ja lounas. Päivän muista ruokailuista leiriläiset vastaavat omatoimisesti. Leiriruokailun hinta on 120 euroa koko leirin ajalta. Koulumajoituksessa on mahdollisuus käyttää jääkaappia, kahvinkeitintä ja mikroa omien ruokien säilyttämiseen ja lämmittämiseen.

Yhteystiedot:
Leirinjohtaja Minna Laukkanen 
p. 050-365 2823 / minna.laukkanen@aaniraatali.fi