En Fi

Leiri

Vallis Gratiae -akatemia 8.–15.6.2017

Naantalin Musiikkijuhlien yhteydessä järjestetään korkeatasoinen musiikkikurssi viulun-, alttoviulun ja sellonsoiton opiskelijoille. Musiikkijuhlien taiteilijat voivat pitää mahdollisuuksien mukaan akatemian yhteydessä myös mestariluokkia ja lyhyitä mestarikursseja. Leiriläiset saavat osallistua maksutta Musiikkijuhlien konsertteihin ja kuunteluoppilaina mestarikursseille. Leirin oma päätöskonsertti pidetään keskiviikkona 14.6. klo 22 Raision kirkossa ja sinne ovat tervetulleita ystävät ja sukulaiset! Iltapäiväsoittoja on päivittäin Naantalin Kylpylaässä 8.–15.6. klo 15.00.

Leirin hakuaika on 1.2.–24.4.

Vuonna 2017 leirillä opettavat Arto Noras, Hannu Kiiski, Frans Helmerson, Ivan Monighetti, Niklas Schmidt, Samuli Peltonen, Young-Hoon Song, Mihaela Martin, Jaakko Kuusisto ja Hartmut Rohde.


Kurssimaksu
Kurssimaksu on 400 € tai 240 €, riippuen kurssin kestosta. Kurssimaksu sisältää 5 x 45 min yksityistunnit, (3 x 45 min lyhyellä kurssilla) mahdollisuuden seurata vapaasti opetusta sekä vapaan pääsyn musiikkijuhlien konsertteihin, jotka eivät ole loppuunmyytyjä. Lisäksi säestyspalvelut kuuluvat leirin kurssimaksuun.

Majoitus ja ruokailu
Leirillä majoittuminen tapahtuu koulumajoituksessa, joka on hinnaltaan 60 € / koko leiri. Yksittäiset yöt koulumajoituksessa maksavat 10 € / yö. Tiedustele mahdollisuutta yöpyä Naantalin Kylpylän kesähotellissa leirihintaan!

Koulumajoituksessa on mahdollisuus käyttää jääkaappia, kahvinkeitintä ja mikroa omien ruokien säilyttämiseen ja lämmittämiseen.

Yhteystiedot:
Leirinjohtaja Minna Laukkanen
p. 050-365 2823 / minna.laukkanen@aaniraatali.fi